Quantaya-Gaming deltager i marts til Retrolan

POSTED BY fjord 2015-02-12 in news
Post thumbnail

Quantaya-Gaming deltager i marts 2015 til Retrolan #8. En af vores Counter-Strike: Global Offensive spillere “Puk1e” kan desværre ikke deltage, og vi har derfor Povlsen med som stand-in. Vores forventninger er sat højt, efter vores forberedelser og håbet er at gå hele vejen, men lad os høre hvad spillerne mener.

Vi har stilt Simon “Snal” Lindholt et par spørgsmål.

I marts deltager bl.a. du til Retrolan. Hvad er dine forventning?
Ja det er rigtigt, vi deltager til Retrolan. Jeg ved der kommer to gode hold derhen, så mine forventinger er egentlig at vi viser en god figur og håber at vi kan komme i finalen, og så må vi tage den derfra!

I har povlsen med som stand-in. Hvad tror du det vil have af indflydelser på teamplay’ed, og kan i nå at få spillet diverse ting ind?
Altså der er kæmpe forskel på Simon (pukie red.) og Povlsen. Povlsen kan rigtig godt lide at spille spillet langsomt, hvor pukie gerne vil frem og flække, men jeg forventer at jeg kan få Povlsen ind i vores spillestil hurtigst muligt, udover det er det jo mit job som caller at få det bedste ud af spilleren, så går det skidt er det også min skyld. Men jeg håber og tror på det bedste!

Povlsen mener selv de kan gå hele vejen, men lad os høre hvad hans forventninger er omkring holdet.

Mine forventninger til holdet er at de spiller som de normalt spiller når jeg spiller mod/med dem online, jeg vil ikke ligge skjul på at jeg har spiller meget med Quantaya Spillerne Online. Til selve eventet ser jeg gerne en Top 2 plads da jeg ser holdet som et at de stærkere på lanet.

At jeg kommer ude fra og skal tilpasse mig, gør mig som sådan ikke noget da jeg somsagt har spillet med mange af spillerne før og ved nogenlunde hvordan de spiller eller hvordan de i hvert fald gerne vil spille, så jeg tror det kommer til at gå rigtig godt.